Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد از همکاری یک هزار و ۱۰۰ وکیل نیکوکار با کمیته امداد برای ارائه خدمات حقوقی به مدد جویان تحت پوشش خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر صباغیان در نشست خبری امروز به تشریح خدمات و اقدامات حقوقی کمیته امداد پرداخت و گفت: در حال حاضر برای آگاهی بخشی مددجویان از مسائل حقوقی، وکلای نیکوکار با ما همکاری و خدمات ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از همکاری ۱۱۰۰ وکیل نیکوکار با امداد خبر داد و گفت: در راستای ارائه آموزش‌های حقوقی به مدد جویان در ۵۱۸ نقطه میز خدمت ایجاد شده است.

معاون حقوقی کمیته امداد گفت: همکاری وکلا رایگان است و هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند.

صباغیان در خصوص دعاوی حقوقی مددجویان کمیته امداد گفت: بیشتر پرونده‌های مددجویان در خصوص حضانت فرزند، مهریه و نفقه است که با کمک وکلای نیکوکار به این پرونده‌ها رسیدگی می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین یکسری دعاوی مربوط به پرونده‌های سازمانی است که آن‌ها نیز در دستور کار وکلا قرار دارند.

معاون حقوقی کمیته امداد با اشاره به اینکه ۷۲۹۰ پرونده مددجویی تشکیل شده است، گفت: ۳۱۷۱ پرونده سازمانی نیز در سال ۹۸ تشکیل شد که مورد رسیدگی قرار گرفتند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته ۲۴ هزار و ۲۵۱ آموزش حقوقی به مددجویان ارائه شد.

صباغیان از پیگیری طرح‌ها و لوایحی که در جهت فقرزدایی مددجویان است خبر داد و گفت: برخی از این طرح‌ها نیاز به لایحه و قانون دارند که با تعامل و ارتباط با نمایندگان مجلس در این خصوص اقدام می‌کنیم.

وی تاکید کرد: به عنوان مثال با پیگیری‌های ما مددجویان امداد از پرداخت عوارض شهرداری، گاز، آب و برق معاف شدند و پرداخت هزینه دادرسی نیز برای مددجویان رایگان است.

معاون حقوقی کمیته امداد گفت: خوشبختانه در بودجه ۹۹ پیگیری‌های خوبی اتفاق افتاد و همچنین توانستیم وام ازدواج را به ۵ میلیون تومان و بازپرداخت ۵ ساله تغییر دهیم که در ابتدا این پیشنهاد برای مددجویان ما بود، اما خوشبختانه منشا اثری برای کل کشور شد.

صباغیان همچنین در خصوص افزایش تسهیلات وام اشتغال نیز گفت: سال گذشته بودجه اشتغال ما و بهزیستی ۵ هزار میلیارد تومان بود که امسال به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت که از این اعتبار ۴،۹۰۰ میلیارد تومان برای امداد و ۲۱۰۰ میلیارد برای مددجویان بهزیستی است.

به گفته وی، این ۴،۹۰۰ میلیارد تومان بودجه دولتی است که با مشارکت‌های مردمی و فعالیت‌های اقتصادی کمیته امداد به ۶،۱۰۰ میلیارد تومان در سال جاری می‌رسد.

وی به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: برنامه ششم در سال ۱۴۰۰ به اتمام می‌رسد و برنامه هفتم بعد از آن آغاز می‌شود. به همین دلیل کار‌های کارشناسی برای برنامه هفتم در دست انجام است و یکی از خواسته‌های ما این است که متولی فقر در کشور مشخص شود چرا که امداد به تنهایی نمی‌تواند در جهت فقرزدایی اقدام کند و تمام دستگاه‌ها و مجلس باید در جهت از بین بردن فقر اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه امداد متولی محرومین است و فقر ممکن است در جا‌های مختلف تولید شود، گفت: یکی از موضوعاتی که در حوزه مجلس پیگیری می‌کنیم تعیین سهمیه برای فقرزدایی در دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف است که امیدواریم به نتیجه برسد و همچنین پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی مستمری مددجویان و پیگیری سهام عدالت از دیگر اقداماتی است که صورت گرفته است.

وی در خصوص صندوق ضمانت اشتغال مددجویان نیز گفت: در حال حاضر مشکل ضمانت وام برای مددجویان و نیازمندان وجود دارد به همین دلیل قصد داریم صندوق ضمانت اشتغال را برای پرداخت راحت وام به مددجویان تاسیس کنیم.

صباغیان گفت: از سوی دیگر به دنبال آن هستیم که سهم ما در بودجه و نوع خدمات در استان‌ها مشخص شود و بودجه تعهدی در استان‌ها تحقق پیدا کند.

معاون حقوقی کمیته امداد از راه اندازی مراکز نیکوکاری عدالت یار خبر داد و گفت: تاکنون در دو استان قزوین و یزد این مراکز ایجاد شده است و جامعه وکلا، حقوقدانان و … عضو این مراکز هستند و خیرین مراکز را تشکیل می‌دهند.

وی در خصوص تعیین خط فقر نیز گفت: تعیین خط فقر در حوزه تخصصی ما نیست، اما در ۱۸۰ نقطه کشور متخصصین ما به صورت پایلوت بر روی نیاز‌های افراد کار می‌کنند و خط فقر رصد و به زودی نتایج آن مشخص می‌شود.

صباغیان همچنین در خصوص شفاف سازی فعالیت‌ها و بودجه کمیته امداد گفت: در دوره جدید هم در هیات امنا و هم ریاست کمیته امداد اقداماتی در جهت شفافیت بیشتر و جلب اعتماد مردمی انجام می‌شود تا بتوانیم کار‌های خود را آسان‌تر انجام دهیم چرا که اگر اعتماد مردم خدشه وارد شود نمی‌توانیم اقدامات خوبی انجام دهیم.

وی افزود: امداد در دوره جدید به دنبال شفافیت بیشتر است به طوری که ایجاد امداد الکترونیک یکی از موضوعاتی است که به شدت دنبال می‌شود و طی دو، سه ماه آینده کار‌های آن نهایی خواهد شد.

معاون حقوقی کمیته امداد در خصوص سامانه سخا نیز گفت: در گذشته برخی نیازمندان از چند سازمان و یا نهاد حمایتی خدمات دریافت می‌کردند، اما برخی دیگر هیچ خدمتی نمی‌گرفتند به همین دلیل با ایجاد سامانه سخا قرار است هر فردی که از هر سازمان یا موسسه خیریه خدمات دریافت می‌کند در این سامانه ثبت شود و اینگونه عدالت توزیعی اتفاق می‌افتد.

وی گفت: همچنین از سوی کمیته امداد و بازرسی گزارش‌هایی در خصوص پرداخت تسهیلات و همچنین نظارت بر آن صورت می‌گیرد و حداکثر وام اشتغال در امداد ۵۰ میلیون تومان است.

به گفته وی در سال گذشته کمیته امداد ۳۷ درصد اشتغال کشور را به عهده داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نیکوکار خیریه کمیته امداد اشتغال معاون حقوقی کمیته امداد کمیته امداد گفت میلیارد تومان برای مددجویان نیز گفت خط فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایندها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری، ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمت رسانی به مددجویان سالمند (فقط حمایتی) در جهت استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در ارائه خدمت به محرومین، هم افزایی و برون سپاری پرونده‌های مددجویی سالمندان را نیز به مراکز نیکوکاری مددکاری واگذار کرده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌امداد استان هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد بر شمرد و تصریح کرد: خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آنها و کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پرونده‌ها به مراکز نیکوکاری است.

حسینی ادامه داد: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوب‌تر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

کد خبر 6097064

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود